Knut Landstad er ny prosjektdirektør i Rambøll Energy i Norge. Foto: Rambøll
Knut Landstad er ny prosjektdirektør i Rambøll Energy i Norge. Foto: Rambøll

Han blir ny prosjektdirektør innen Energi i Rambøll

Fra 1. juni går Knut Landstad over i en ny rolle i som prosjektdirektør innen virksomhetsområdet Energi hos Rambøll Norge.

Det skriver Rambøll i en pressemelding fredag.

De siste syv årene har Knut Landstad hatt stillingen «Head of Operational Excellence», hvor han har ledet arbeidet med å forbedre systemer og prosesser, heter det i pressemeldingen. 

– Jeg er veldig glad for å ha fått Knut inn i denne rollen sier direktør for Rambøll Energy i Norge, Nina Merethe Wiley, i meldingen.

– De store Statnett-avtalene vi vant i fjor høst, gjør at vi har en fantastisk mulighet til å la Energi vokse og bli mer synlige på det norske markedet. Disse avtalene krever nøye oppfølging, og Knut vil få et spesielt ansvar for å følge opp Statnett-porteføljen. Knut får ting gjort, han er god på samarbeid og til å kommunisere - som alle er viktige egenskaper når store prosjekter skal leveres, legger Wiley til. 

Landstad selv sier i pressemeldingen at han gleder seg til å ta fatt på den nye jobben.

– Jeg har vært heldig å få jobbe med mye forskjellig i Rambøll. Min motivasjon har vært å legge til rette for en tryggere og enklere hverdag for mine kolleger så de kan løse verdensproblemene der ute. Nå skal jeg selv ut i den virkelige verden og løse oppgaver for kundene våre. «Best på prosjekt» var slagordet da jeg startet her. Det, i kombinasjon med Rambølls ambisjon om å skape samfunn der natur og mennesker kan blomstre, var det som motiverte meg, sier han.