Stian Moursund, Randi Hellem, Gro Westerlund og Runar Kristensen viser stolt frem nøkkelpersoner hos kjedens nye forhandler i Bodø. Fra Gunvald Johansen Bygg ser vi Jørn Hansen, leder prosjektutvikling. Jørn Vidar Johansen, daglig leder. Eivind Nygård, prosjektutvikler. Tom Erik Olsen, salgsleder bolig. Foto: Nordbohus

Gunvald Johansen Bygg går til Nordbohus - vil være med på boligvekst i Bodø

Entreprenør og utbygger Gunvald Johansen Bygg har signert forhandleravtale med Nordbohus. De ble offisielt medlem av kjeden 10. april i år.

– Grunnet stor optimisme og vekst i Bodø, ser vi et glimrende potensial i å benytte oss av kompetansen til Nordbohus. Nordbohus har mange gode konsepter og et velkjent byggsystem som er SINTEF-godkjent , novi ser på som et stort pluss, sier prosjektutvikler Eivind Nygård i Gunvald Johansen Bygg i en pressemelding fra Nordbohus.

Nygård trekker også frem at de gleder seg til å bli en del av et større nettverk.

– Nordbohus har også mange gode konsepter, tenker innovativt og framover både når det kommer til digitalisering og på salg av boliger – noe vi synes passer bra og er spennende, sier han.

Etablert forhandler i Bodø

Nordbohus på sin side er stolte over å få en så stor forhandler som Gunvald Johansen Bygg med på laget.

– Med Gunvald Johansen Bygg får vi inn en forhandler som allerede er godt etablert i Bodø og som vil være med på utviklingen som skjer der. De er en hardtarbeidende og svært dyktig gjeng som i våre øyne allerede har klart mye når det kommer til vekst. Sammen med Nordbohus Byggalf, som allerede er meget godt etablert i Bodø, ser vi frem til å ta enda sterkere del i vekstambisjonene som Bodø kommune skisserer. Byggalf er en solid boligbygger innen enebolig- og småhusmarkedet. Sammen med Gunvald Johansen Bygg blir Nordbohus nå en enda mer betydelig aktør i denne spennende regionen, sier Randi Hellem som er kjedekoordinator i Nordbohus.

Vil være med på boligvekst i Bodø

– Vårt ønske er å være med på veksten, være fremtidsrettet og ligge foran når det kommer til ny teknologi og rasjonell bygging med kvalitet, det får vi ved å være forhandler av Nordbohus. I forbindelse med utfasing av militær flystasjon i Bodø skal hele lufthavna flyttes. Dermed blir ledig areal tilgjengelig for utvikling av en ny og bærekraftig bydel. Dette prosjektet er veldig spennende og svært viktig for framtidens Bodø, og Gunvald Johansen har et sterkt ønske om å være en del av denne utviklingen, sier Eivind Nygård.