Foto: Bygg Reis Deg
Foto: Bygg Reis Deg

– Gleder oss til å åpne den største messen i Norge i år

Onsdag åpner Bygg Reis Deg Dørene for rundt 400 utstillere og de mange besøkende.

­– Vi gleder oss over at over 400 utstillere fra 11 ulike nasjoner skal delta på årets messe. Dette blir den største messen i Norge i år og vi er glade for å kunne bidra til gjenåpningen av landet og byggenæringen. I tillegg blir det spennende å høre mer enn 100 foredragsholdere fortelle hvordan de kan bidra til en mer bærekraftig utvikling av Norges største fastlandsnæring, sier administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg AS.

Pandemien har bidratt til at folk har hatt mer tid enn noensinne til å oppgradere kjøkken, pusse opp bad, bygge ny hytte, male og bytte vinduer. Resultatet har vært omsetningsrekord for flere av våre utstillere.

– Årets Bygg Reis Deg-messe på Norges Varemesse i Lillestrøm kommer derfor på et perfekt tidspunkt for både forbrukere og bedrifter. I tillegg har arrangøren etablert en ny digital messeplattform slik at alle fra Lindesnes i sør til Alta i nord kan få med seg hva som skjer, skriver arrangøren i en pressemelding.

Bygg Reis Deg åpner dørene, onsdag 20.oktober klokken 09 med utstillere som dekker et bredt vare- og tjenestekategorier.

I tillegg til selve messen med 400 utstillere arrangeres Det Norske Byggemøtet med over 100 seminarer- og konferanser.

– Vårt mål er å bidra til økt kunnskap om morgendagens løsninger slik at samtlige aktører i den norske byggenæringen kan øke sin konkurransekraft. Derfor har vi investert mye i å lage en nyttig utviklingsarena som ansatte og besøkende kan følge enten fysisk på Lillestrøm eller digitalt via vår digitale messeplattform, sier Nybø i meldingen.

Onsdag 20. oktober kl. 10 samles toppledere til Det Norske Byggemøtet - Topplederkonferansen. Et av hovedtemaene i år er tiden etter pandemien som har preget næringen.

– Vi i byggenæringen har store muligheter til å bidra til det grønne skiftet, fordi vi er en viktig premissleverandør for industri-, transport- og energisektoren. I fremtiden vil det også komme flere og flere krav om miljøvennlige løsninger i byggeprosjekter. Bærekraftig forretningsutvikling bør derfor stå øverst på agendaen til alle toppledere innen byggenæringen, sier Nybø