Pål Ligård blir ny daglig leder i FS Betong etter at Gjermundshaug Gruppen kjøpte selskapet.
Pål Ligård blir ny daglig leder i FS Betong etter at Gjermundshaug Gruppen kjøpte selskapet.Foto: Gjermundshaug Gruppen

Gjermundshaug Gruppen kjøper FS Betong

Gjermundshaug Gruppen utvider tjenesteområdet og kjøper betongentreprenøren FS Betong på Fåvang i Innlandet.

Med oppkjøpet tar Gjermundshaug Gruppen over eierskapet fra Stenumgård Eiendom AS og Andreas Stø Holding AS som etablerte FS Betong AS sammen med Kjetil Ringlund tilbake i 2018. Ringlund går inn i stillingen som prosjektsjef i selskapet, som nå får Pål Ligård som ny daglig leder, skriver Gjermundshaug Gruppen i en pressemelding.

FS Betong har rundt 60 ansatte og utfører betongoppdrag innen både bygg- og anlegg, i hovedsak på Østlandet.

– FS Betong har i lang tid vært en solid og trygg partner for Gjermundshaug Gruppen med sin betongkompetanse og kapasitet. Vi er helt sikre på at vi kan hjelpe til å utvikle selskapet videre gjennom egne prosjekter og via eksisterende og nye eksterne kunder sier konsernsjef Ole Gjermundshaug i Gjermundshaug Gruppen.

– Vi er glade for å selge selskapet til en aktør som kan hjelpe det å ta nye steg i bygg- og anleggsbransjen sier Andre Stenumgård på vegne av Stenumgård Eiendom AS.

Han tilføyer at slik selskapet har utviklet seg har de fått lite synergier med Fjøssystemers virksomhet slik intensjonen var når de stiftet selskapet.

– Vi kommer nå til å spisse oss mot bygg- og anleggsbransjen, og gleder oss til å forene krefter med en solid aktør i anleggsbransjen, uttaler Kjetil Ringlund.

Ringlund vil eie ni prosent av aksjene i selskapet og går inn i en ny stilling som prosjektsjef i FS Betong AS.