Avtroppende daglig leder Tormod Stigen (til venstre) med ny daglig leder Geir-Vidar Sørheim i Fundamentering AS. Foto: AF Gruppen

Geir-Vidar Sørheim blir ny leder FAS

Geir-Vidar Sørheim blir ny leder i AF-eide Fundamentering AS (FAS).

Det skriver AF Gruppen i en pressemelding fredag.

FAS er et datterselskap til AF-eide LAB.

Sørheim kommer fra stillingen som daglig leder i maskinentreprenørselskapet Arne Hernes. Han har tidligere vært daglig leder i Helitrans, TrønderBilene og Aasen Bygg, og er utdannet statsautorisert revisor med 16 års erfaring, heter det i pressemeldingen.

Sørheim overtar etter Tormod Stigen, som selv ønsker å gå over i stillingen som prosjektsjef for å jobbe videre med opplæring og faglig utvikling av organisasjonen.

– Jeg er svært tilfreds med at vi har fått Geir-Vidar som daglig leder. En økende oppdragsmengde og større kompleksitet i prosjektene gir nye utfordringer. Vi er i en positiv utvikling og sammen med resten av FAS-teamet skal vi styrke vår konkurransekraft, sier Tormod Stigen.

– FAS skal være med å konkurrere om oppdrag i hele Norge som inneholder våre fagområder peling, spunting eller forankring. Jeg ser frem til å bli kjent med våre medarbeidere og kunder. Sammen skal vi fortsette å styrke FAS sin konkurransekraft, sier Geir-Vidar Sørheim.