De 163 boligene er fullt møblerte. Foto: Forenom

Forenom har åpnet 163 betjente leiligheter i Oslo

Den finske leilighetsutleieren Forenom har åpnet 163 betjente boliger i Lakkegata 3 i Oslo. 

Administrerende direktør Ola Bjørnstad i Forenom Norge sier at det sentrumsnære leilighetshotellet, rundt 500 meter fra Oslo S, er bedriftens nye flaggskip i Norge. 

De første kundene kom inn dørene i starten av juli.

De 163 leilighetene er spesialdesignet for reisende og pendlere i forretningsmarkedet som oppholder seg lengere tid av gangen i Oslo. I alt 85 prosent av bygget er leid ut til den finske operatøren.

Det er Skanska som har rehabilitert det det 8.500 kvadratmeter bygget fra 1983 til moderne standard og miljøklasse BREEAM-NOR Very good.

Les også: Skanska selger leilighetshotell i Oslo for 418 millioner

– Vi tror boligene er med på å gjøre Oslo til en by som tiltrekker og hjelper både lokale og internasjonale bedrifter med å utvide sin virksomhet i Norge, sier Ola Bjørnstad.

Jussi Saarinen, Director of International Operations i Forenom, har tidligere uttalt til Byggeindustrien at de merker en økning i etterspørselen etter midlertidige innkvarteringsløsninger i Norge, og at de er på stadig utkikk etter nye lokaler.

- Vi tilbyr både leilighetshoteller, hosteller og vanlige leligheter i hele Skandinavia, og foretrekker å lokalisere dem i og rundt de store byene. Vi er derfor interessert i enda flere objekter i sentrale Oslo, men også i områder like utenfor sentrumskjernen, sa han.

Forenom har også har etablert seg i Bergen, Trondheim og Stavanger, hvor de også ønsker å utvide.