OBOS tilbyr boligbytte

OBOS tilbyr nå kjøpere av nye OBOS-boliger å ta den gamle boligen i innbytte til en avtalt pris.

–Dette gjør vi for å gjøre det enklere for de som ønsker seg en helt ny bolig. Nå slipper de å lure på om den gamle boligen blir solgt, sier konserndirektør Daniel Siraj i OBOS.

Boligbytte innebærer at kjøpere av nye boliger kan selge sin gamle bolig til OBOS, som så står for salget videre. Den gamle boligen må ha lavere verdi enn den nye og den må ligge i et aktuelt område. Prisen fastsettes med utgangspunkt i meglerens verdivurdering, og må selvsagt aksepteres av begge parter.

–Vi tror at denne ordningen kan være til hjelp for mennesker som ønsker seg en ny bolig, men som føler seg usikre på salget av den gamle. Med boligbytte-ordningen trenger de ikke bekymre seg for om den gamle boligen blir solgt og til hvilken pris. Det vil også gjøre at de kan flytte inn den nye boligen fortere enn det som ellers ville vært mulig, forutsatt at den nye boligen er ferdig bygget, sier konserndirektør Daniel Siraj i OBOS.

Det nye tilbudet om boligbytte lanseres denne helgen, og retter seg mot kjøpere av boliger i boligprosjekter OBOS har ute for salg. Prosjektene som er omfattet av boligbytteordningen, er Kværnerbyen samt boligprosjektene Traspoptunet, Stenbråtlia og Etterstadtoppen i Oslo, Storøya på Fornebu, Ladebyhagen og Hornebergtunet i Trondheim samt prosjektene 5⁰ øst og Tastarustå i Stavanger.