Daglig leder Trine Skogmo (t.v.) sammen med kollegaene Marius Engan og Malin Andreassen gleder seg til å ta imot nye kunder på Flisekompaniets nye butikk på Stormyra i Bodø. Foto: Flisekompaniet

Flisekompaniet åpner butikk i Bodø

Torsdag åpnet Flisekompaniet en ny butikk på 450 kvadratmeter i Bodø.

Daglig leder Trine Skogmo og hennes kollegaer gleder seg til å ta imot kundene.

– Dette skal bli som et hjem. Et hjem hvor kundene skal føle seg velkomne, hvor vi skal lytte til deres behov og finne løsningene de har lyst på. Det å renovere eller bygge bad er ikke som å kjøpe melk og brød, så her har vi fokus på å skape trygghet i selve kjøpsprosessen. Vi skal lytte til deres ønsker og deres behov, og forsikre om at vårt utvalg innen baderomsinnredning, VVS og flis er noe vi står inne for helt og fullt. Vi blir et unikt utstillingsvindu for baderom og fliser i Bodø, forklarer Skogmo i en pressemelding.

Det er ikke bare butikken på Stormyra som er ny.

– Hele butikkuttrykket er nytt for Flisekompaniet-kjeden, med et stort utvalg av inspirasjonsrom hvor du kan se og ta på helt komplette bad, med fliser, baderomsmøbler, dusjnisjer, baderomsskap og så videre. Og variasjonene strekker seg fra det det klassiske, via det nordiske og til det mer trendy og urbane, heter det i meldingen.

– Vi er jo kjempestolt av alt vi har å vise frem. Vi har hele 26 mijøutstillinger i butikken. Så her må det være noe for enhver smak, sier Skogmo videre.

Bak den nye Bodø-avdelingen til Flisekompaniet står Julius Jakhelln AS, en kjent lokaleid aktør i Bodø siden 1828.

– Julius Jakhelln AS er en familiebedrift som er 100 prosent lokalt eid, og som i dag drives av sjette generasjon. Vi leverer trelast og byggevarer hovedsakelig til det profesjonelle markedet i Bodø med omegn, omsatte for cirka 200 millioner i 2020 og har 34 medarbeidere, forteller daglig leder John Jakhelln som sammen med fungerende driftssjef i Julius Jakhelln, Anders Hareide ser frem til åpningen.

Administrerende direktør i Flisekompaniet, Alexander Pedersen er veldig fornøyd med åpningen av kjedens nye butikk i Bodø.

– Bodø er et spennende område som vi har vurdert å etablere oss i lenge. Det er et område med potensiale for god vekst, og vi er også veldig glade for at vi har fått med Julius Jakhelln AS på laget. Det er jo et tradisjonsrikt firma som kjenner området godt, sier Pedersen.

Flisekompaniet på Stormyra har også sin egen avdeling for proffkundene i området.

– Flisekompaniet har et stort, bredt og godt utvalg av produkter og tjenester som vil gjøre hverdagen enklere for håndverkere i Bodø og området rundt. Så nå håper jeg på at flest mulig vil ta kontakt for å ta en prat om alle mulighetene som finnes innen Flisekompaniets verden, forteller Skogmo.