Norgeshus Østlyngen fra Alta er en av de nye forhandlere som har blitt en del av Norgeshuskjeden de siste månedene. Fra venstre: Kristian Østlyngen, daglig leder Norgeshus Østlyngen, Per Erling Aune Hansen, boligkonsulent Norgeshus Østlyngen og Tony Røshagen, regionsjef Nord Norgeshus. Foto: Norgeshus

Fem nye forhandlere i Norgeshus

I løpet av de tre siste månedene har Norgeshuskjeden vokst med ytterligere fem forhandlere.

De nyankomne er Norgeshus Rønningen Byggtjenester fra Dokka, Norgeshus Skytta Bygg Bolig fra Oslo, Norgeshus M.Johansen fra Tromsø, Norgeshus Østlyngen Bygg fra Alta og Norgeshus Bergsam fra Kristiansand, opplyser Norgeshus i en pressemelding.

Norgeshus er nå oppe i 118 forhandlere totalt.

– Målsetningen hos oss i Norgeshus er at vi skal være i stand til å bygge over hele landet med lokale forhandlere. Når vi nå utvider med fem nye forhandlere fra Kristiansand i sør til Alta i nord, rykker vi stadig nærmere dette målet. Den store geografiske spredningen gir oss også en bekreftelse på at vi har et konsept som passer inn uavhengig av lokasjon, sier Benn Asgeir Båtvik, markedsdirektør i Norgeshus i en pressemelding fra Norgehus.

Norgeshus Østlyngen er en familieeid bedrift som har levert byggevarer og boliger i Vest-Finnmark i 90 år.

– Det at vi har greid å holde det gående i så mange år, er mye på grunn av at vi alltid har hatt fokus på å være framtidsrettede og innovative i vår drift av selskapet. Dette er også noe som står sentralt hos Norgeshus, så vi ser virkelig fram til å bli enda bedre kjent med de tjenester og avtaler som Norgeshus har å tilby, sier Kristian Østlyngen, daglig leder i Norgeshus Østlyngen i pressemeldingen.