Slik ser det ut på Byggeindustriens mange hjemmekontorer i korona-tider. Nå ønsker vi selfier og historier fra dere som holder hjulene i gang i byggenæringen. Øverste rad fra venstre: Karin Bredal, Rune Sørlie, Trond Joelson, Sindre Sverdrup Strand, Jane Mood Martinsen og Geir Larsen. Midterste rad fra venstre: Heidi Rødal, Svanhild Blakstad, Ole Harald Dale, Jørn Hindklev, Frode Aga og Arild Nielsen. Nederste rad fra venstre: Stefan Offergaard, Ådne Homleid, Lene Eikefjord, Jan Egil Nordeng, Eline Navrestad, Arve Brekkhus og Christian Aarhus. Fotomontasje: Rune Sørlie

Er du en hverdagshelt som holder hjulene i gang? Send oss din byggeliv-selfie

Byggeindustrien ønsker å komme i kontakt med alle dere der ute som fortsetter å bygge Norge i krisetider.

Er du en av hverdagsheltene i byggenæringen som sørger for å holde hjulene i gang?

Da håper vi du vil dra fram mobiltelefonen og sende oss en byggeliv-selfie sammen med noen korte setninger om hvordan arbeidsdagen din er og hva du er med på å bygge.

- I Byggeindustrien løser vi mange av våre oppgaver fra hjemmekontor, og det er nok mange andre i byggenæringen som også kan jobbe hjemmefra med både planer og prosjektering. Men veier, jernbaner og bygninger bygges ikke fra hjemmekontor. Vi ønsker å komme i kontakt med alle dere som fortsetter å bygge og planlegge landet vårt, enten det skjer ute på byggeplass eller fra et hjemmekontor en eller annen plass i Norge, sier sjefredaktør Arve Brekkhus.

Send ditt byggeliv-bidrag til vår journalist Stefan Offergaard på so@bygg.no