Entrepriseapp som logger endringer

Advokatfirmaet Berngaard/Sandbek har nå kommet med en gratis entrepriseapp som skal gjøre det enklere å logge endringer på byggeprosjekt.

Med Entrepriseappen er det enkelt å varsle oppdragsgiver i et byggeprosjekt om endringer, forsinkelser, fristforlengelser og vederlagsjusteringer rett fra mobiltelefon eller nettbrett. Man kan sende varselet direkte fra byggeplassen, på den måten effektivisere hverdagen ved å ta tak i problemet med en gang det oppstår.

- Vi har sett at det er et behov for et system som gjør det enkelt å loggføre dette, så folk faktisk får betalt for endringsarbeidet, sier assosiert partner Hilde Ulland i Berngaard/Sanbek til Byggeindustrien.

- Vi opplever at mange ikke får med seg alle endringene de har gjort i et prosjekt. Derfor er det viktig å ha gode rutiner underveis, slik at man faktisk får betalt for den jobben man har gjort, legger hun til.

Appen genererer automatisk e-post med varslingsskjema, og ved hvert varsel kan det legges inn ti bilder. Den holder også oversikt over alle kunder, prosjekter og varsler som legges inn. Appen kan benyttes uansett hvilken Norsk standard entreprenøren, byggmesteren eller håndverkeren benytter seg av.

Entrepriseappen ble tilgjengelig rett før Bygg Reis Deg i App Store, og er foreløpig kun tilgjengelig for iPhone og iPad.