Hotel Savoy i Universitetsgata 11. Foto: Nordic Choice Hotels
Hotel Savoy i Universitetsgata 11. Foto: Nordic Choice Hotels

Entra kjøper Savoy

Entra kjøper Hotel Savoy for 185 millioner fra Strawberry som ledd i selskapets strategiske satsning på Tullin i Oslo.

Hotellet har en sentral beliggenhet ved Entras kontor- og utdanningsklynge på Tullin og utgjør en viktig del av den pågående byutviklingen i området. Hotellet ligger like ved Karl Johans gate med nærhet til Oslos kulturliv og severdigheter, og Entra ser for seg å videreutvikle Savoy de nærmeste årene, skriver de i en pressemelding.

— Hotel Savoy passer godt inn i Entras strategi for utvikling av en levende og aktiv bydel i Tullin-området. Vi ser frem til å kunne tilby et attraktivt overnattingsalternativ ved kurs- og konferanseaktiviteter i Rebel, eller for besøkende til leietagere i området. Gjennom en videreutvikling av Savoy vil vi kunne tilby et forsterket kundetilbud ved at vi også har et hotell i porteføljen vår på Tullin, sier Sonja Horn, administrerende direktør i Entra ASA i en melding.

Hotel Savoy har i dag 93 rom og drives av Nordic Choice Hotels. Her ligger også Restaurant Eik, som fikk den prestisjefulle utmerkelsen Bib Gourmand av restaurantguiden Guide Michelin, og den anerkjente Restaurant Fjord.