Gunnar Glavin Nybø. Arkivfoto: Bygg Reis Deg.

Det Norske Byggemøtet til Bygg Reis Deg går som planlagt - satser digitalt

Oslo Kommune innførte mandag nye bestemmelser for fysiske arrangementer i Oslo. Men Bygg Reis Degs gjennomføring av Det Norske Byggemøtet 13. oktober går som panlagt.

- I skrivende stund opplever vi utfordrende rammebetingelser i forhold til å arrangere møteplasser og det kan skje endringer raskt. Da Oslo Kommune kom med endring av forskrift om forebygging av koronasmitte i Oslo sjekket vi derfor opp hvordan dette vil påvirke arrangementer for næringslivet, skriver arrangøren i en pressemelding.

Tirsdag fikk de svar fra kommunen om hvilke retningslinjer som gjelder for å arrangere Det Norske Byggemøtet – topplederkonferansen den 13.oktober.

Her er svaret fra Oslo Kommune:

«Tiltaket innebærer at det vil være tillatt med arrangementer innendørs for 200 personer når det er fast seteplassering. Med fast seteplassering menes at den enkelte person blir anvist en sitteplass som skal benyttes under hele arrangementet, og det skal ikke være mulig å bytte plass underveis. Det er ikke et krav om at sete er tildelt på forhånd gjennom reservering, nummerte plasser el.l., og plasstildeling på stedet er derfor tilstrekkelig.»

- Vi vil informere samtlige deltagere om at arrangementet også vil bli tilgjengeliggjort for fysisk- og digital deltagelse – et såkalt hybrid arrangement, sier administrerende direktør Gunnar Glavvin Nybø til byggreisdeg.no.

Det betyr at de også vil satse på digitalbilletter til de som ikke har meldt seg på.