Harald Hansen går inn i en nyopprettet stilling som direktør for kompetanse og utvikling. Foto: Byggmesterforbundet
Harald Hansen går inn i en nyopprettet stilling som direktør for kompetanse og utvikling. Foto: Byggmesterforbundet

Byggmesterforbundet ansetter ny direktør

Byggmester Harald Hansen fra Oslo er med virkning fra februar neste år ansatt i en nyopprettet stilling som direktør for kompetanse og utvikling.

Byggmesterforbundet forsterker nå laget ved at Harald Hansen er ansatt som direktør for kompetanse og utvikling.

– Harald Hansen trer inn i en nyopprettet og sentral lederstilling som nestkommanderende i forbundet med ansvar for drift og utvikling av våre medlemstjenester. Han skal ha et utvidet personalansvar og en del konkrete ansvarsområder i samarbeid med vår administrerende direktør. Han vil også bidra i de mange fellesoppgavene som ligger til forbundets administrasjon, bidrag til utvikling av forbundets eksterne innkjøps- og tjenestepartnere, samarbeid med andre bygghåndverksorganisasjoner, mer og bedre rekruttering til fag og forbund, samt det viktige seriøsitetsarbeidet, skriver forbundet i en pressemelding.

Hansen er byggmester, utdannet ved Fagskolen i Oslo, og har tilleggsutdanning fra Bedriftsøkonomisk Institutt. Han har de siste årene jobbet som leder for Byggmesterforbundets lokalforening Øst og Opplæringskontoret for Tømrerfaget i Oslo.

Harald Hansen starter opp i sin nye stilling 1. februar 2024 og vil ha en glidende overgang fra sin nåværende rolle inntil han besitter stillingen på fulltid 1. mai.

– Vi ser frem til å få Harald ombord, og vi gleder oss til å dra nytte av hans fagkunnskap og kompetanse, sier Knut Strand Jacobsen, leder for Byggmesterforbundet i meldingen.