En stolt gjeng hos Byggmakker Flokkmann i Mosjøen mottar heder og diplom som årets Byggmakker. Foto: Tom Pike

Byggmakker Flokkmann i Mosjøen ble årets Byggmakker

I sterk konkurranse med nærmere 70 butikker fra hele landet gikk fredag kveld Byggmakker Flokkmann i Mosjøen til topp når de ble kåret til årets Byggmakker butikk.

- Dette kom veldig overraskende sier daglig leder Tommy Teodorsen hos Byggmakker Flokkmann i en pressemelding.

Ifølge Teodorsen oppnådde varehuset en omsetning på nær 98 millioner kroner. - Dette feirer vi med sjampanje, vin og godt selskap, sier Teodorsen. Han trekker samtidig frem innsatsen til de ansatte.

- Vi hadde ikke fått til dette uten at alle drar i samme retning, sier en svært fornøyd Teodorsen. - De ansatte kommer til å bli stolt over denne prisen, legger han til.

Flekkmann i Mosjøen har 23 medarbeidere.

For å vinne konkurransen om å bli årets Byggmakker butikk må de i følge kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Handel AS kunne vise til gode resultater på flere områder.

- Verdiene til konsernet må stå sterkt i bedriften og de må levere gode kundeopplevelser og drive godt salg. De må være lojale og utnytte fordelen ved å være et medlem. Butikken må også gjøre noe ekstra, være lønnsomme og ha deltatt på ulike aktiviteter som kjeden arrangerer. Juryen har lagt spesielt vekt på at butikken har kjedens høyeste innkjøpslojalitet på 95,2 prosent, sa Gabrielsen under utdelingen.

Tommy Teodorsen mener selv at de vant prisen på bakgrunn av lojalitet, omsetningsvekst og inntjening i 2018.

-Dessuten er det et bra utvalg og en bra butikk, konstaterer han. Og det er en butikk med stolte og lange tradisjoner som har vært i drift i Mosjoen siden 1936.

Teodorsen varsler ingen store endringer og fremover er planen å gjøre mye av det samme som før.

- Vi skal fortsette å gjøre det vi alltid har gjort og det er å drive en god butikk og yte god service, avslutter daglig leder Tommy Teodorsen.