I fabrikken sin i Nord-Odal kommune produserer Master Builders Solutions Norway de tilsetningsstoffer til betong til betongindustrien og sprøytebetong til tunnelbyggeri. Illustrasjonsfoto: Master Builders Solutions Norway

Byggkjemiavdeling i BASF blir eget selskap

Master Builders Solutions Norway AS etableres som eget selskap og en del av MBCC Group etter å ha gått ut av BASF, hvor de frem til 1. desember i år har vært en Construction chemicals-avdeling.

Det skriver Master Builders Solutions Norway i en pressemelding tirsdag.

Master Builders Solutions Norway leverer tilsetningsstoffer til betong, samt produkter til ulike byggesystemer, som fugefrie gulv og vanntettings- og reparasjonsprodukter til betong, heter det i pressemeldingen fra det nye selskapet.

I Norge produserer de tilsetningsstoffer til betong til betongindustrien og sprøytebetong til tunnelbyggeri på deres fabrikk i Nord-Odal kommune

Salgssjef Linda Rorgemoen Master Builders Solutions Norway. Foto: Master Builders Solutions Norway

– Et godt eksempel er vår innovasjon innenfor betongtilsetningsstoffer, hvor vi bidrar med å utvikle bærekraftig betong med reduserte CO2-utslipp samt utvikling av betong som muliggjør gjenbruk av gammel, nedknust betong. Et annet eksempel er vårt fokus på å utvikle nye og bedre produkter til vanntetting av for eksempel vannrenseanlegg og nye løsninger til bærekraftige og slitesterke gulvsystemer. Overordnet sett er bærekraft en av hjørnestenene i vårt daglige virke, sier salgssjef Linda Rorgemoen Master Builders Solutions Norway.

Master Builders Solutions Norway-eier MBCC Group eier også varemerkene PCI, Thermotek, Wolman, Colorbiotics og Watson Bowman Acme.