Illustrasjonsfoto: Shutterstock

Illustrasjonsfoto: Shutterstock

Brødrene Dahl inn i Handelens Miljøfond

Brødrene Dahl AS blir nå medlem i Handelens Miljøfond. For hver plastpose grossisten selger fremover, går 50 øre til fondets arbeid med å løse plastens miljøproblemer.

– En veldig gledelig førjulsgave for miljøet, sier medlemssjef Mari Nordstrøm i Handelens Miljøfond i en pressemelding.

– Med et årlig forbruk på cirka 500 000 plastposer håper vi vårt samarbeid med Handelens Miljøfond styrker fondets handlingsrom og øker bevisstheten om deres arbeid blant våre kunder og innen vår bransje, sier Dennis Knarvik, leder for kvalitet og bærekraft i Brødrene Dahl AS i meldingen.

Innen byggvarebransjen er allerede en håndfull aktører medlem i fondet. Fra før er COOP sine byggvarekjeder Coop Byggmix og Obs BYGG, samt Megaflis og Optimera med datterselskapet Montér, medlem. Miljøfondet skriver i meldingen at derimot har ingen aktører fra VVS-bransjen tatt steget før nå.

– Som en stor aktør i sin bransje setter Brødrene Dahl en god standard og sender et viktig signal til sine konkurrenter. Vi er så glade for å få Brødrene Dahl ombord, og nå håper jeg resten av bransjen følger etter og blir med på handelens felles storsatsing innen plast og miljø, sier Nordstrøm.