Et ambulansehelikopter i lufta over stedet der det brenner i flere rekkehusleiligheter i Florø. Foto: Egil Aardal / NTB scanpixDet brenner i flere rekkehusleiligheter i Florø. Foto: Egil Aardal / NTB scanpixDet brenner i flere rekkehusleiligheter i Florø. Foto: Egil Aardal / NTB scanpix

Brannvesenet begynner å få kontroll på rekkehusbrann i Florø

Brannmannskaper begynner å få kontroll på en brann i fire rekkehusleiligheter i Florø i Kinn kommune. Ingen personer er skadd.

– Det går mot en kontrollert nedbrenning av hele bygningsmassen. Det er dessverre ingenting som kan berges, sier operasjonsleder i Vest politidistrikt Knut Dahl-Michelsen til NTB.

Han sier videre ta det ikke er meldt om noen skadde og at flere naboer er evakuert. Brannmannskapene vil med den kontrollerte nedbrenningen fokusere på å hindre spredning til omkringliggende hus, presiserer Dahl-Michelsen.

Politiet fikk melding klokken 13.43 onsdag om brann i et rekkehus på Torvmyrane i Florø. Nødetatene rykket ut til stedet, der det var mye røyk og åpne flammer.

Like før klokken 15 meldte alarmsentralen at de fire leilighetene i rekkehuset var overtent, og at det var vanskelig for brannmannskapet å få kontroll på brannen på grunn av dårlig vanntilførsel, skriver Firdaposten.

Årsaken til brannen er foreløpig ukjent.