Regionsjef hos Bonava Oslo, Matilda Vinje, her sammen med selskapets nye utviklingssjefer, Christian Berg (t.v) og Anders Sletten. Foto: Bonava
Regionsjef hos Bonava Oslo, Matilda Vinje, her sammen med selskapets nye utviklingssjefer, Christian Berg (t.v) og Anders Sletten. Foto: Bonava

Bonava rekrutterer nye Oslo-ledere

Boligutvikleren Bonava styrker sin ledergruppe i Oslo med to nye utviklingssjefer. Anders Sletten hentes inn fra Schage Eiendom, og Christian Berg løftes fra Bonavas prosjektutviklingsteam.

De to vil i fellesskap lede utviklingsarbeidet i Bonava Oslo, med hver sin prosjektportefølje, opplyser Bonava i en pressemelding.

Anders Sletten har 25 års erfaring innen eiendomsutvikling, og kommer sist fra en rolle som prosjektdirektør i Schage Eiendom. Slettan begynner i Bonava den 1. september.

Christian Berg har flere års erfaring både som entreprenør og som prosjektleder på byggherresiden. I Bonava har han hatt hovedansvaret for utviklingen av Bonava Oslos største utviklingsprosjekt, Gartneritaket i Vestby.

Regionsjef hos Bonava Oslo, Matilda Vinje,  sier hun godt fornøyd med at kontoret vokser i takt med nye boligprosjekter.

– Vi er veldig fornøyde med å kunne styrke laget med Christian og Anders. Det er ekstra gledelig at vi både skaper vekstmuligheter for ett av våre interne talent, samtidig som vi får tilført ny kompetanse og erfaring ved å få Anders med på laget vårt, sier Vinje.

Foruten Norge, utvikler Bonava boliger i Tyskland, Sverige, Finland, St. Petersburg, Estland, Latvia og Litauen. Selskapet hadde en nettoomsetning på cirka 15,5 milliarder svenske kroner i 2021. I Norge har selskapet drøyt 90 ansatte fordelt på kontorer i Bergen og Oslo.