Christine S. Willums (til venstre) og Marita Grande er ansatt i Boligprodusentenes forening. Foto: Boligprodusentenes forening

Boligprodusentene får to nye medarbeidere

Marita Grande og Christine S. Willums ansatt i Boligprodusentenes forening fra 1. desember.

Det skriver Boligprodusentene i en pressemelding på sine nettsider mandag.

Marita Grande er ansatt som ny fagsjef, og Christine Svartdal Willums er ansatt som rådgiver.

Grande har erfaring med plan- og bygningsloven blant annet fra i Plan- og bygningsetaten i Oslo kommune, hvor hun jobbet fra 1999 til 2011. Fra 2011 til 2015 var Grande ansatt som byggesakssjef i Holte AS, og 2015 har hun vært prosjektsjef og fagansvarlig i HR Prosjekt og blant annet vært utleid som spesialkonsulent til kommuner som har trengt bistand innenfor plan- og bygningsloven, byggesak, ulovlighet, tilsyn og innføring av KS-system.

Grande har også vært medlem av blankettutvalget og deltaker i BNLs ekspertutvalg for godkjenning av kvalifikasjoner, «Enkelt å være seriøs». Marita Grande er utdannet ingeniør i miljøteknikk fra Høgskolen i Narvik.

Christine Svartdal Willums har erfaring med salg- og markedsføring fra Help Forsikring og Nordea, og vil i Boligprodusentene jobbe med bl.a. markedsføring, sosiale medier og arrangementer. Willums er utdannet Bachelor i Markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI, Oslo. Hun har i tillegg fagbrev som frisør, og arbeidet som frisør i flere år før hun startet studiene ved BI, heter det i pressemeldingen fra Boligprodusentene.