Svein-Arne Sivertsen. Foto: NCC
Svein-Arne Sivertsen. Foto: NCC

Blir ny leder for NCC Infrastructure Norge

Svein-Arne Sivertsen er ny divisjonssjef for NCC Infrastructure Norge

Han beholder også rollen som avdelingsleder for Store Prosjekter i NCC Infrastructure Norge frem til 1. august, da han etterfølges av Dan Roger Pedersen-Hemma, nåværende prosjektleder i NCC Infrastructure, skriver NCC i en pressemelding.

– Svein-Arne Sivertsen er hjertelig velkommen som ny divisjonssjef for NCC Infrastructure Norge. Han har levert sterke resultater i sin tidligere rolle som avdelingsleder, og med Dan-Roger Pedersen-Hemma som avdelingsleder fyller vi stillingen med en høytytende etterfølger som kjenner NCC godt, sier Kenneth Nilsson, forretningsområdesjef NCC Infrastructure i meldingen.

Sivertsen er sivilingeniør og har jobbet i NCC siden 2000, og i rollen som avdelingsleder for Store Prosjekter siden 2019.  Pedersen-Hemma er i dag prosjektleder ved UDK03 Drammen stasjon - Sundhaugen, og har arbeidet det meste av sin karriere i NCC i ulike produksjonsledende roller.

Etter seks år som divisjonssjef går Per Jonsson videre til en stilling som senior advisor der han skal støtte de store prosjektene i Norge og Sverige.