Ole Gunnar Thommesen, daglig leder TVB Bolig.

Betonmast selger TVB Bolig

Betonmast selger TVB Bolig AS og TVB Tomter AS til en gruppering av medarbeidere, tidligere eiere og lokale investorer. Beslutningen om salg kommer etter en strategisk beslutning om å rendyrke fokuset på entreprenørvirksomheten. 

TVB Bolig/TVB Tomter har utviklet tomter og bygget boliger i Buskerud, Vestfold og Telemark. Selskapet skal fortsette som forhandler av Hellvik Hus, og satser offensivt i markedet.

- Vi er inne i en meget god periode, og satser offensivt i vårt lokalmarked som er Telemark, Vestfold og Kongsberg kommune. Gjennom selskapene TVB Tomter og TVB Bolig skal vi fortsette å levere flotte, gode og konkurransedyktige Hellvik Hus. Vi ser frem til å kunne øke boligfokuset ytterligere i selskapet, og er veldig fornøyde med det lokale eierskapet, sier Ole Gunnar Thommesen, daglig leder i TVB Bolig, i en pressemelding.

Alle medarbeiderne beholder sine stillinger. Nye eiere vil være Jørn Heidenreich-Riis, Pål Lillefjære, Bjørn Anker, Morten Rosbach, Morten Hogstad og Ole Gunnar Thommesen.

- Vi er veldig fornøyde med den løsningen vi har kommet frem til. Dette styrker selskapet og sikrer en positiv utvikling, sier administrerende direktør, Jørgen Evensen i Betonmast, og legger til at selskapene har vært gode bidragsytere siden de ble innlemmet i Betonmast-konsernet.

TVB Bolig og TVB Tomter omsetter for rundt 100 millioner i året og har 31 medarbeidere. Selskapet forhandler Hellvik Hus og har tre salgskontorer i Skien, Sandefjord og Bø.