F.v.: Frode Antonsen (administrerende direktør i Betonmast Selvaagbygg), Øystein Klungland (porteføljedirektør i Selvaag Bolig) og Jørgen Evensen (konsernsjef i Betonmast).

Betonmast og Selvaag Bolig signerte gigantkontrakt

Betonmast har i dag signert avtale med Selvaag Bolig om bygging av totalt ca 400 leiligheter på Økern i Oslo. Verdien av avtalen er på om lag 920 MNOK inkl. mva., og prosjektet gjennomføres som totalentreprise.

Prosjektet Nybyen Økern omfatter ca 400 leiligheter fordelt på 35.000 m2 BRA, hvorav 1050 m2 er barnehage, og et mindre areal for næring. Prosjektet er fordelt på 6 bygningskropper med opptil ni etasjer. Bebyggelsen blir delvis terrassert, og får store takterrasser.

Bygningsmassen får et grønt preg med sedumtak og parkanlegg. Prosjektets overvannshåndtering er omfattende og inngår i en større plan for hele området. Samlet vil dette endre områdets karakter og forventes å gi et svært attraktivt boligområde.

- Selvaag Bolig er en stor og viktig kunde for oss. Dette er et meget spennende prosjekt og det gleder meg at vi nå igjen kan signere en stor kontrakt, sier Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast.

- Vi er inne i en god trend når det gjelder ordreinngang. Dette viser at vi er svært konkurransedyktige, legger han til.

Byggetrinn 1 er allerede rammesøkt, og har forventet byggestart 1. juli 2015. Hele prosjektet ventes ferdigstilt våren 2019.

- I dette prosjektet har vi blitt vist stor tillit av Selvaag Bolig, sier Frode Antonsen, administrerende direktør i Betonmast Selvaagbygg.

- Vi ble engasjert i rammesøknadsfasen med intensjon om at vi sammen skulle utvikle et bærekraftig og kostnadseffektivt prosjekt. Ved hjelp av våre egne arkitekter, øvrig ressurser i Betonmast Selvaagbygg Prosjektering, vårt øvrige prosjektutviklingsteam, og porteføljedirektør Øystein Klungland i Selvaag Bolig har vi lykkes med dette, mener Antonsen.

- Nå setter vi i gang detaljprosjektering og planlegging, slik at vi er godt forberedt til oppstarten neste sommer, avslutter en strålende fornøyd Antonsen.