Koronasituasjonen gjorde at årets kick-off måtte gjennomføres digitalt. Foto: Betonmast

Betonmast arrangerte digitalt kick-off for 47 sommerstudenter

Koronasituasjonen skal ikke ha påvirket Betonmast sin satsing på studenter. Denne uken arrangerte de kick-off for 47 sommerstudenter.

– Det er viktig at vi som bransje ikke stopper opp i disse koronatider, men fortsetter vår satsing på rekruttering av unge, dyktige mennesker. Vi må ikke gjøre de samme feilene som under tidligere kriser, hvor resultatet endte med at flere årskull med dyktige medarbeidere ikke fikk en reell mulighet til å starte opp i bransjen vår, sier konsernsjef Jørgen Evensen i Betonmast i en melding fra selskapet.

Han peker på at opplever stor interesse fra studentmiljøene.

– Vi hadde svært mange gode kandidater som ønsket å jobbe hos oss i sommer. Nå gleder vi oss til å kunne gi unge talenter som vi ønsker å få ombord relevant arbeidspraksis, som forhåpentligvis vil forsterke deres inntrykk av Betonmast, legger han til.

Evensen sier de i alle år drevet aktiv rekruttering opp mot studentmiljøene i Norge. En viktig del av denne satsingen, har vært å tilby sommerjobb til en utvalgt gruppe. I år skal 47 studenter ut på byggeplasser fra Østfold i sør til Trøndelag i nord. I tillegg skal fem studenter få prøve seg i prosjekteringsavdelingen til Betonmast Boligbygg.

– Vårt viktigste mål er at Betonmast skal være en sikker arbeidsplass der våre medarbeidere er trygge og ivaretatt. Samtidig skal vi levere gode resultater selv i krevende markeder. Vårt ønske er at studentene utfordrer oss på våre to hovedmål: Trygt Hjem og økt lønnsomhet, sier Evensen.

Koronasituasjonen gjorde at årets kick-off måtte gjennomføres digitalt. I tillegg til studentene, deltok tilsammen syv ledere fra Betonmast. Samlingen ble gjennomført på Teams, med både en plenumssal og såkalte break out room.