Administrerende direktør Kjersti Kanne (f.v.), divisjonsdirektør Baneteknikk Kjell Myhr, plassjef Trondheim, Kristian Aanstad.
Administrerende direktør Kjersti Kanne (f.v.), divisjonsdirektør Baneteknikk Kjell Myhr, plassjef Trondheim, Kristian Aanstad.

Baneservice utvider satsningen i Midt- og Nord-Norge

Baneservice inviterte i dag til offisiell åpning av det nye regionskontoret i Trondheim. Åpningen ble markert sammen med kunder og samarbeidspartnere.

Baneservice har ambisjon om å bygge opp et større miljø i Trondheims-området de neste årene og regionskontoret skal betjene markedet i Midt- og Nord-Norge.

– Denne regionen er et område med stor aktivitet nå og fremover. Trondheim har lenge vært en ønsket lokasjon for oss, og nå var tiden moden for en mer permanent tilstedeværelse her, sier administrerende direktør i Baneservice, Kjersti Kanne, i en pressemelding.

Selskapet har ifølge meldingen vært involvert i flere store prosjekter i regionene de siste årene, og i fjor kom nyheten om at Baneservice vant sporjusteringskontrakten for område Nord som strekker seg fra Romeriksporten og Lillestrøm til Nordlandsbanen.

– Vi tror lokalkunnskap og tilstedeværelse er viktig for kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere. Ved å være tett på dette miljøet ønsker vi å legge til rette for bedre tjenester fra Baneservice, forteller Kanne.

Plassjef for Trondheimskontoret, Kristian Aanstad, forteller at de vil samle nøkkelressurser innen alle de jernbanetekniske fagene og tilby tjenester innen blant annet prosjektering og maskin.

– Vi gleder oss til å komme ordentlig i gang og har allerede flere spennende jobber på trappene, forteller han.