XL-feiring på Hamar

50 leverandører og samtlige medlemsbedrifter i XL-BYGG, Blink Hus og Hellvik Hus var samlet til Nordek Fagmesse 2010 på Hamar.

Stemningen var stor da en rekke priser ble utdelt under banketten med nær 500 personer til stede.

Årets XL-Bygg-medlem
XL-Bygg Kåre Abelsen i Bodø stakk av med prisen som Årets XL-Bygg-medlem 2009.

Vinneren har tidligere vært nominert og scorer alltid høyt på kjedens rangeringer. Lojaliteten overfor avtaler er høy, og vinneren har en klar og tydelig markedsprofil i sitt lokalmarked som gjør bedriften til en spesielt attraktiv samarbeidspartner for proffen, sier juryen i sin vurdering.

Bedriften fikk også kredit for at den ble vinner av takkampanjekonkurransen for 2009.

Årets Blink Hus-medlem
Det var Blink Hus Dale Bruk fra Elnesvågen som ble utropt til Årets Blink Hus-medlem.

Juryen sier i sin begrunnelse at årets medlem alltid har vært i forkant kompetansemessig. Videre ser kjeden på årets medlem som et kjært og godt familiemedlem som byr på seg selv og bidrar med mange roller i mange fora. Og endelig fremheves det at de ansatte er stolte over å tilhøre bedriften som også er godt drevet.

Årets Hellvik Hus-medlem
I Hellvik Hus-kjeden var det Hellvik Hus Sotra som ble kåret til årets medlem.

Juryen sier i sin begrunnelse at bedriften har lang fartstid i kjeden og har utviklet seg ved å bygge stein på stein. Medlemsbedriftene berømmes for alltid å stille opp i kjedens samlinger samt er svært lojale mot kjedens innkjøpsavtaler og kjedens profil. Juryen syntes også det var bra at årets medlem nådde og passerte budsjettet for 2009 med hele 15 prosent som må sies å være svært bra tidene tatt i betraktning.

Årets leverandør
For andre gang stakk Lyssand Treindustri av med prisen som Årets leverandør til Nordek.

Det er medlemsbedriftene som står for kåringen. De fremhevet god levering i henhold til ordre og avtalt tid, holder hva de lover, er imøtekommende og sosiale samt ordner opp og er bunn solide.

Årets messestand kåres av alle deltakerne på messen, og etter en spennende avstemning ble Icopal utropt som årets vinner.