Junioringeniør kaivedlikehold

Med nesten 200 års erfaring er Mesta Norges ledende entreprenørkonsern innen drift og vedlikehold av vei. I tillegg sitter vi på lang erfaring og spisskompetanse innen anlegg, spesialproduksjon og elektro. Mesta utfører anleggs- og vedlikeholdsoppdrag for statlige, kommunale og private kunder over hele landet.

FirmaMesta
FylkeHele landet
Søknadsfristsnarest

Mestas visjon er vi viser vei. Det sier mye om våre ambisjoner. Vi skal gå foran og vise vei innen våre kompetanseområder. Mestas samfunnsoppdrag er enormt viktig: vi skal sørge for at du kommer deg trygt frem – hver dag. Dette er et ansvar vi tar på største alvor.

Vår avdeling som jobber med kaivedlikehold søker nå etter flere junioringeniører. Vi skal nå i gang med en vedlikeholdskontrakt for ferjekaier i Møre og Romsdal og Trøndelag. Arbeidet omfatter beredskap, service og vedlikehold av ferje- og hurtigbåtkaier i Møre og Romsdal og Trøndelag.

Som junioringeniør i Mesta vil du få tett oppfølging og opplæring ved å følge våre dyktige anleggsledere og prosjektledere. Du vil få muligheten til å utvikle deg personlig og faglig slik at du selv kan tre inn i en operativ eller faglig ledende rolle for våre prosjekter.

Arbeidsområdet er landsdekkende, men med hovedvekt på Midt-Norge. Du må derfor reise en del i jobben.

Som junioringeniør vil du:

  • Jobbe med spennende og utfordrende oppgaver i en variert portefølje av anleggsprosjekter
  • Delta i mange faser av et prosjekt, fra planlegging til gjennomføring og avslutning
  • Hvis du viser engasjement og interesse kan du være med å forme din egen arbeidshverdag, og du vil få mye ansvar i jobben.

Vi ser etter deg som:

  • Ønsker å satse på en karriere i Mesta, enten som fagspesialist eller leder
  • Er initiativrik, selvstendig, engasjert, positiv, lærevillig og fleksibel
  • Har utdanning innen bygg og anlegg, industriell økonomi eller teknisk fagskole innen bygg/anlegg. Har du lang og relevant erfaring kan det kompensere for kravet om høyere utdanning
  • Er åpen for å jobbe på ulike geografiske områder i Norge

For å søke laster du opp CVen din og svarer på noe spørsmål som er relevant for stillingen. Du skal ikke laste opp noe søknadsbrev. Søknader behandles fortløpende.

Vi i Mesta er opptatt av mangfold, likestilling og inkludering, og har et arbeidsmiljø der alle skal oppleve at de har like muligheter og føle seg ivaretatt. Kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønn, seksuell legning, funksjonsevne, etnisk bakgrunn og arbeids- og livserfaring oppfordres til å søke jobb hos oss.

Kontaktperson

Ingrid Bexrud

Leder for rekruttering

Telefon 984 79 949

Søk stilling

Vis flere stillinger: