Foto: OBOS

OBOS og Alti i samarbeid om Tasta Senter

Det er inngått avtale om forvaltning av Tasta Senter i Stavanger. OBOS Eiendom AS, som er eier av senteret, har signert forvaltningsavtale med Alti Forvaltning AS, med virkning fra 1. juni 2020.

Tasta Senter er et bydelssenter i Tasta i Stavanger kommune. Senteret huser 40 butikker og spisesteder, samt treningssenter, helsestasjon, legesenter og kontorer. Under bakken er det to etasjer med parkering.

Tasta Senter åpnet dørene for første gang i 2012, og har et bruttoareal er på 43.000 kvadratmeter. Senteret hadde en omsetning på 374,5 millioner kroner og 752.000 besøkende i 2019.

Lars Ove Løseth, adm.dir. i Alti Forvaltning AS, er glad for å ha inngått et samarbeid med OBOS og kommenterer at Tasta er et spennende senter å få inn i porteføljen.

- Forvaltningsoppdraget passer godt inn geografisk for oss også, da vi styrker oss i området der vi fra før har to andre kjøpesentre i forvaltning; Jærhagen og Bystasjonen, sier Løseth i en pressemelding.

Tasta Senter blir det første senteret til OBOS Eiendom som får en ekstern forvalter. Det er også det eneste kjøpesenteret OBOS Eiendom eier utenfor Oslo.

- Vi er trygge på at Tasta Senter vil bli forvaltet på best mulig måte av Alti, spesielt på grunn av den lokale forankringen Alti allerede har i området, forteller forvaltningsdirektør i OBOS Eiendom, Thor L. Bareksten.