Elementsør AS sitt nye produksjonsanlegg i Søgne.

Solid første år for Elementsør AS

Betongelementprodusenten Elementsør AS i Søgne, i Vest Agder, feirer i disse dager sin ettårsdag. 

Elementsør har brukt disse 12 månedene effektivt og kan i disse dager signere de siste kontraktene som da gjør at bedriften har landet kontrakter for tett på 50 millioner kroner i sitt oppstartsår.

De siste fem månedene har produksjonen foregått i et av Norges mest moderne produksjonsanlegg for betongelementer, med blant annet en fullautomatisert plattendekke-produksjon. Produksjonsanlegget ble planlagt og bygget på rekordtid, da bedriftens gamle lokaler ble offer for ny E39 som i disse dager bygges mellom Kristiansand og Mandal. Den nye fabrikken er på 7.000 kvadratmeter under samme tak.

- Vi har 28 ansatte med høy faglig kompetanse og har truffet spesielt godt i markedet med vår spesialiserte produksjon av trapper i alle typer og utførelser. Markedet synes å ha en underkapasitet når det gjelder leveranse av svingtrapper, betongtrapper med vaskekanter, slipte overflater og andre spesielle løsninger. Her har funnet vår plass og dette er mye av grunnen til de meget gode tallene, sier Christian Berthelsen, daglig leder i Elementsør AS.

- Utsiktene for 2019 ser enda lysere ut og vi planlegger med fortsatt solid vekst, på alle produktgrupper vi produserer. Vårt sterke fokus på miljøvennlig produksjon og nullutslipp, har gitt oss en lang rekke nye kunder, som stiller høye krav til vårt miljømessige fotavtrykk, legger Berthelsen til.