Prosjektleder Henning Aarne i Posten Norge (fra venstre), Eskil Thorkildsen, daglig leder i Betonmast Buskerud-Vestfold , Edvard Nervik, daglig leder Posten Eiendom Vestfold, Torleiv Brennhovd, konsernstab innkjøp Posten Norge, Per-Erik Skoglund, markedssjef i Betonmast Buskerud-Vestfold. Foto: BetonmastHæhre

BetonmastHæhre signerte for logistikksenter i Vestfold

BetonmastHæhre-selskapet Betonmast Buskerud-Vestfold har inngått avtale med Posten Eiendom Vestfold om prosjektering og bygging av nytt logistikksenter for Posten og Bring på Borgeskogen i Vestfold.

Det skriver BetonmastHæhre i en pressemelding denne uken.

Kontrakten er en totalentreprise på 80 millioner kroner. Det nye logistikksenteret blir 8.700 kvadratmeter, og vil være en samlokalisering for pakke- og godshåndtering i hele Vestfold. Terminalen vil bestå av gods- og pakkehall med frys/kjøl og en kontordel. Det skal også opparbeides utomhusområder i tilknytning til terminalen, heter det i pressemeldingen.

– Vi er veldig fornøyde med å vinne denne kontrakten, og vi ser frem til et videre godt samarbeid. Dette er en strategisk viktig jobb for oss i Vestfold, og det er spesielt gøy å vinne oppdraget i hard konkurranse med de viktigste konkurrentene i vårt område, uttaler Eskil Thorkildsen, daglig leder i Betonmast Buskerud-Vestfold AS.

– Posten Norge ruster seg for fremtidens handel og lager 18 moderne logistikksentre over hele Norge. Logistikksenteret på Borgeskogen i Stokke er en strategisk viktig brikke i dette nettverket. BetonmastHæhre har vist stort engasjement og forståelse for våre behov, og vi ser frem til samarbeidet, uttaler direktør Edvard Nervik i Posten Eiendom.

Prosjekteringen er, ifølge pressemeldingen, allerede i gang. Planlagt oppstart av grunnarbeidene er august 2017 med ferdigstillelse sommeren 2018.