Administrerende direktør Even Leira i GK Elektro (fra venstre), daglig leder Tor-Kristian Steffenakk i Installatøren og konsernsjef Jon Valen-Sendstad i GK Konsern. Foto: GK

GK kjøper Installatøren i Tromsø

Teknisk entreprenør GK kjøper opp elektroentreprenøren Installatøren i Tromsø.

Det skriver entreprenøren i enpressemeldingvia byrånettsiden NTB Info.

– Med dette oppkjøpet er vi endelig etablert med alle våre tekniske fag i Troms, som samsvarer helt med vår strategi om å være en totalteknisk entreprenør og servicepartner i alle regioner, uttaler konsernsjef Jon Valen-Sendstad i GK Konsern.

Selskapet overtas fra og med 25. november 2015, heter det i pressemeldingen.

– Installatøren har en stabil arbeidsstokk, solid administrasjon og ledelse, sterk faglig tyngde og lokal forankring. Fagopplæringen står sterkt i bedriften, og i tillegg opererer Installatøren AS i nye, spennende markeder for GK. Dette er viktig for oss, uttaler administrerende direktør Even Stenvaag Leira i GK Elektro i pressemeldingen.

– GK Elektro vil satse hardt på å bli en av de lokalt ledende i markedet i Tromsø. Dette samsvarer godt med organisasjonens ønske om utviklingen i fremtiden, supplerer daglig leder Tor-Kristian Steffenakk i Installatøren.

Selskapet har per i dag 22 ansatte, som alle blir med videre, heter det i pressemeldingen. Installatøren vil fortsette under samme navn som et datterselskap av GK Elektro.