Fra fjorårets arrangement.

Fra fjorårets arrangement.

Arrangerer Entreprisedagen i Vest med 150 deltakere

Torsdag 27. april går den sjette utgaven av Entreprisedagen i Vest (EiV) av stabelen i Bergen.

Entreprisedagen i Vest har bærekraftige bygg og anlegg på agendaen og hovedtaler på arrangementet er konsernsjef i Veidekke, Jimmy Bengtsson.

Konsernsjef Jimmy Bengtsson i Veidekke. Foto: Svanhild Blakstad

Konsernsjef Jimmy Bengtsson i Veidekke. Foto: Svanhild Blakstad

– Veidekke har bygd hus og veier i mer enn 80 år, og vi er her for å bli. Da må vi også bli en del av løsningen. Vi må bygge sunnere og renere, og vi må pushe både oss selv og kundene til å søke etter mer bærekraftige løsninger, sier Bengtsson i en pressemelding.

På samlingen deltar også administrerende direktør i Entreprenørforeningen – Bygg og Anlegg (EBA), Heikki Eidsvoll Holmås.

EBA-direktør Heikki Eidsvoll Holmås. Foto: Frode Aga

EBA-direktør Heikki Eidsvoll Holmås. Foto: Frode Aga

Entreprisedagen i Vest arrangeres for sjette i gang av EBA Vestenfjelske, i samarbeid med advokatfirmaene H. Kobbe, SANDS og CMS Kluge. Etter innleggene til Bengtsson og Kluge blir grønne saker, lovverk og reguleringer belyst av juridisk ekspertise. Konferansen har også en bolk om praktisk tilnærming til en grønn satsing, med innlegg av blant andre prosjektdirektør Johan Arnt Vatnan i Statsbygg og sertifiseringssjef Viel Sørensen i Grønn byggallianse.

Konferansier for dagen er Hans Martin Moxnes, direktør i EBA Vestenfjelske.

Entreprisedagen i Vest arrangeres på Grand i Bergen.

Til informasjon er EBA eier av Bygg og Anlegg Media AS som er utgiver av Byggeindustrien/bygg.no. Byggeindustriens redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette.