Audun Lyngstad. Foto: DNB
Audun Lyngstad. Foto: DNB

Ansetter investeringssjef i Skanska Commercial Development Norway

Skanskas enhet for utvikling av næringseiendom har ansatt Audun Lyngstad som Investeringssjef.

Lyngstad kommer fra DNB og stillingen som Client Manager og segmentansvarlig for kontor- og hotelleiendom. Med lang erfaring fra eiendomsmarkedet, bank og finans skal han nå lede arbeidet med forretningsutvikling og akkvisisjon i Skanska Commercial Development Norway. Lyngstad starter i stillingen 1. September, skriver Skanska i en pressemelding.

- Vi er veldig glade for å få Audun inn i teamet. Vi har satt oss tydelige mål om vekst innenfor kontorsegmentet. Vi skal videreutvikle virksomheten gjennom å investere i enda flere utviklingseiendommer i Oslo. Som en god relasjonsbygger med analytisk sans og solid eiendomsbakgrunn blir Audun en viktig bidragsyter hos oss, sier administrerende direktør Synnøve Lyssand Sandberg i Skanska Commercial Development Norway i meldingen.

Lyngstad har en bachelor i økonomi og administrasjon fra Trondheim Økonomiske Høgskole (TØH), og en mastergrad i finans fra Strathclyde Business School.

- Skanska Commercial Development Norway har store ambisjoner for videreutvikling av sin posisjon som en ledende aktør innenfor kontorutvikling i Oslo. For meg er dette en spennende mulighet til å få jobbe tettere med eiendomsinvesteringer og å utvikle framtidens kontorløsninger. Jeg gleder med stort til å bli en del av et sterkt og kompetent lag og ser fram til å få muligheten til å bidra med å finne gode investeringsmuligheter for Skanska i tiden fremover, sier Lyngstad i samme melding.