Annonsørinnhold
Om Annonsørinnhold på bygg.no

Onsdag er det klart for Byggedagene – aller siste sjanse til å melde seg på

Det er nå kun kort tid igjen til Byggedagene 13. mars på The HUB. Hvis du ikke allerede har meldt deg på, så er det nå siste sjanse.

Annonsørinnhold

Her kan du melde deg på.

Byggedagene arrangeres onsdag 13. mars på Clarion Hotel The HUB i Oslo.

Byggedagene består av en konferansedel på dagen og middag (ByggeGalla) på kvelden.

Konferansen starter med en bolk knyttet til vedlikehold og etterslep knyttet til samferdsel. Vi starter med et innlegg av Tom Kalsås, statssekretær i Samferdselsdepartementet, etterfulgt av vegdirektør Ingrid Dahl Hovland og jernbanedirektør Knut Sletta.

Her er de nominerte til Årets Bygg og Årets Anlegg 2023

Neste seksjon knyttes til markedet og er gitt headingen «Når kommer markedet tilbake?». Dette tror vi er noe som opptar mange i næringen. Blant de du treffer her er Ola H. Grytten, professor ved institutt for samfunnsøkonomi ved NHH, med innlegget «Makroøkonomiens og byggemarkedets gjensidige påvirkning». Ved siden av Grytten kommer Kristoffer Eide Hoen fra Veidekke med næringens tall og analyser. Skanska sin norske konsernsjef, Stein Ivar Hellestad, blir også å se på talerstolen i denne seksjonen.

Før formiddagsseksjonen avsluttes får vi besøk av Erna Solberg, samt at vi får en «værmelding» fra Meteorologisk Institutt. Denne værmeldingen følges opp med flere innlegg rundt spørsmålsstillingen; er vi beredt på det som møter oss i tiden fremover rundt vær, klima og natur.

Konferansedelen avsluttes med en bolk knyttet til utenforskap og hvordan byggenæringen kan bidra for å redusere utenforskap. Her blir det både et politisk innspill, et konkret eksempel fra næringen på hvordan man kan angripe problemstillingen og ikke minst et avslutningsforedrag fra NAVs statistikksjef Ulf Andersen.

Møteledere på dagtid er Kari Sandberg og Audun Otterstad (EBA).

På kvelden er det middag (ByggeGalla) med god mat og drikke, topp underholdning, og ikke minst utdeling av prisene Årets Bygg, Årets Anlegg og Årets Trebyggeri. Vinnerne blir offentliggjort på kvelden 13. mars.

Kvelden ledes av Ulrikke Brandstorp.

Her er de nominerte til Årets Bygg og Årets Anlegg 2023

Her er de nominerte til Årets Trebyggeri

Her kan du melde deg på.

Klikk for større versjon
Annonsørinnhold
Byggedagene

Byggedagene 2024 arrangerers onsdag 13. mars på Clarion Hotel The HUB i Oslo.

Artikler fra Byggedagene
Annonsørinnhold på Bygg.no

Byggeindustrien har et eget område med annonsefinansiert innhold på bygg.no. Denne seksjonen er ikke knyttet opp mot Byggeindustriens journalister eller redaksjon, men er en distribusjonskanal for betalt innholdsmateriell.