Annonsørinnhold
Om Annonsørinnhold på bygg.no
Erna Solberg kommer på Byggedagene 17. mars.

Erna Solberg kommer på Byggedagene 17. mars.

Erna Solberg kommer på Byggedagene - husk å melde deg på

13. mars er det klart for Byggedagene 2024. Programmet er klart og du kan nå melde deg på arrangementet. Blant de du finner på scenen er Høyre-leder Erna Solberg, hvor hun blant annet kommer inn på utenforskapet i arbeidslivet.

Annonsørinnhold

Her kan du melde deg på.

Byggedagene arrangeres onsdag 13. mars på Clarion Hotel The HUB i Oslo.

Byggedagene består av en konferansedel på dagen og middag (ByggeGalla) på kvelden.

Konferansen starter med en bolk knyttet til vedlikehold og etterslep knyttet til samferdsel. Vi starter med et innlegg av samferdselsminister Jon-Ivar Nygård etterfulgt av vegdirektør Ingrid Dahl Hovland og jernbanedirektør Knut Sletta.

Her er de nominerte til Årets Bygg og Årets Anlegg 2023

Neste seksjon knyttes til markedet og når det kan forventes å komme tilbake. Dette tror vi er noe som opptar mange i næringen. Noen av de som har best forutsetninger for å si noe om markedet finner vi på talerstolen denne dagen; Ola H. Grytten fra NHH med et samfunnsperspektiv og Kristoffer Eide Hoen fra Veidekke med næringens tall og analyser. Skanska sin norske konsernsjef, Stein Ivar Hellestad, blir også å se på talerstolen i denne seksjonen.

Erna Solberg avslutter formiddagsseksjonen.

Etter lunsj blir det først fokus på vær, klima og natur. Vi får et langtidsvarsel fra Meteorologisk Institutt med hva vi kan forvente i årene fremover, et innblikk i hvordan det oppleves å bli rammet av ekstremvær og hvilken beredskap næringen har knyttet til denne tematikken.

Konferansedelen avsluttes med en bolk knyttet til utenforskap og hvordan byggenæringen kan bidra for å redusere utenforskap. Her blir det både et politisk innspill, et konkret eksempel fra næringen på hvordan man kan angripe problemstillingen og ikke minst et avslutningsforedrag fra NAVs statistikksjef Ulf Andersen.

På kvelden er det middag (ByggeGalla) med god mat og drikke, topp underholdning, og ikke minst utdeling av prisene Årets Bygg, Årets Anlegg og Årets Trebyggeri. Vinnerne blir offentliggjort på kvelden 13. mars.

Her er de nominerte til Årets Bygg og Årets Anlegg 2023

Her er de nominerte til Årets Trebyggeri

Her kan du melde deg på.

Klikk for større versjon
Annonsørinnhold
Byggedagene

Byggedagene 2024 arrangerers onsdag 13. mars på Clarion Hotel The HUB i Oslo.

Artikler fra Byggedagene
Annonsørinnhold på Bygg.no

Byggeindustrien har et eget område med annonsefinansiert innhold på bygg.no. Denne seksjonen er ikke knyttet opp mot Byggeindustriens journalister eller redaksjon, men er en distribusjonskanal for betalt innholdsmateriell.