F.v.: Åshild Eikenes Sjøli og Silje Skullerud. Foto: Elvin Jamakosmanovic
F.v.: Åshild Eikenes Sjøli og Silje Skullerud. Foto: Elvin Jamakosmanovic

Advansia etablerer nytt tjenesteområde

Advansia utvider tjenestetilbudet, og satser mer på juridisk og strategisk rådgivning innen anskaffelser, kontrakt, bærekraft og compliance.

De har ansatt Åshild Eikenes Sjøli og Silje Skullerud til å lede denne nysatsningen, skriver Advansia i en pressemelding.

- Det er spennende å etablere et nytt tjenesteområde hvor vi kan bruke vår egen kompetanse og erfaring innen kontrakter og anskaffelser til å bistå kunder med å arbeide mer strategisk på dette området, sier Frode Steinsvik, seksjonsleder for Forsvar og justis i Advansia i meldingen.

Det nye tjenesteområdet skal bidra til ansvarlig forretningsutvikling og -drift gjennom bærekraftige kontraktstrategier og anskaffelser, og gjennom det være en pådriver til å utvikle bygg- og anleggsbransjen videre.

- Vi skal være en pålitelig og verdiskapende rådgiver for kunder i alle faser av en anskaffelse, fra utarbeidelse av strategi til oppfølging av inngåtte kontrakter, sier Åshild Eikenes Sjøli i meldingen.

Hun har erfaring innen bygg, anlegg og IKT. Hun leder avdelingen sammen med Silje Skullerud, som har mangeårig strategisk og operativ erfaring fra Kongsberg Defence & Aerospace, hvor hun blant annet ledet compliance- og bærekraftfunksjonene.