Klart for Hagemesse

Våren nærmer seg – og mange gleder seg. Det gjør også alle dem som har tenkt seg til Hagemessen på Lillestrøm som arrangeres fra 7. – 10. april. For mange blir dette vårens fineste eventyr. Vi i hage.no er i full gang med å produsere det offisielle messemagasinet. Det er vår redaksjonssjef Svanhild Blakstad som har ansvaret for å sy dette sammen redaksjonelt. Hun får god hjelp av vår salgsavdeling og grafikerne i Byggeindustrien. Har du noe du ønsker inn i dette messemagasinet, så nøl ikke med å ta kontakt.

Det offisielle messemagasinet blir trykket i 25 000 eksemplarer. I tillegg vil det bli lagt ut i digital form på hage.no.

Vi satser sterkt på at hage.no i år skal bli et enda bedre forum for alle hageinteresserte. Det være seg om man jobber profesjonelt eller om man er hageentusiast eller at man simpelthen liker hagestell og blomster.

Gartnerier, planteskoler, hagesentra, byggevarehusene og alle andre som tilbyr produkter for hager, er nå i full sving med å produsere, bestille og få varer inn i butikkene. Vi spår at det i 2011 blir rekordomsetning til hus og hage. Vi ønsker hjelp og innspill for at vi skal kunne bidra til en vellykket hagesesong.

Alle redaksjonelle henvendelser sendes til Svanhild Blakstad – sb@bygg.no.

Henvendelser om annonser m v går til vår salgssjef Kirsten Bugge Thorkildsen – kbt@bygg.no.

Og har du spørsmål til vår hageekspert Marit Næss, så send dem via Svanhild Blakstad. Hun har oversikten.