Besøk hage.no på hagemessen

Under Hage 09 på Varemessen på Lillestrøm 17.-19. april kan du treffe oss fra hage.no på stand B 01-21. (Se videoer)

Under messen vil du treffe nettstedets redaktør, Per Helge Pedersen, vår hageekspert Marit Næss, samt representanter fra nettstedets salgs- og markedsavdeling.

På standen kan du levere dine hagespørsmål til vår hageekspert. Vi vil gjerne ha spørsmålene skriftlig slik at vi kan legge ut spørsmålene og svarene på våre nettsider. Sannsynligheten er stor for at det er flere hageinteresserte som lurer på det samme.

Ellers vil vi nå starte utsendelse av gratis nyhetsbrev også på hage.no som vi gjør på bygg.no. Dette er blitt en meget populær tjeneste. På hagemessen var det veldig mange av dem som kom innom standen til hage.no som gjerne ville ha et slikt nyhetsbrev. Det første kommer om en ukes tid. Man kan også melde seg på ved å fylle ut opplysningene i vår påmeldingsboks som ligger oppe på førstesiden av hage.no.

Blant alle som besøker vår stand trekker vi også ut 2 stykker som får hver sin startlisens i Birkebeinerrittet lørdag 29. August. Dette er et sykkelritt på 91 km som går fra Rena og over fjellet til Lillehammer.

I tillegg til det som nå kommer på hage.no av redaksjonelle nyheter, har vi hatt ikke mindre enn to TV-team fra Hage-TV på messen. Disse innslagene blir lagt ut her på hage.no. Så om NRK og TV2 svikter, kan man når man ønsker det se hageprogrammer her på hage.no.