STEMNING UTE OG INNE: SunLight-lampene har integrerte solceller. En oppladning i full sol gir lys i opptil 20 timer.

Ny miljøvennlig hagebelysning

Frister det med en ny solcellelampe med skumringssensor?

Denne våren lanserer danske Eva Solo en rekke nye produkter til hus og hage, deriblant solcellelampen SunLight Bell. Den kan brukes både ute og inne og gir et hyggelig og stemningsskapende lys, ifølge en pressmelding.

Lys i 20 timer
Lampen har et spesilet design med integrerte og skjulte solceller. En oppladning i full sol gir lys i opptil 20 timer. I tillegg til bryter har lampen en skumringssensor som kan stilles inn slik at lampen lyser automatisk når det mørkner.

SunLight Bell har et klokkeformet utseende og et enkelt og nordisk uttrykk. Solcellelampene er energisparende, 100 prosent soldrevne og gir dempet belysning utendørs.

Enkel å plassere
Lampen har mange plasseringsmuligheter. Den kan brukes stående på hagebordet eller henges opp etter ringen på toppen av lampen. Etter åtte timers oppladning i full sol gir lampen lys i opptil 20 timer. Lampen har også et oppladbart batteri som kan lades opptil 1000 ganger.

Sunlight Bell er fremstilt i frostet glass, pulverlakkert aluminium og kunststoff. Lampen er frostsikker, har en diameter på 13,9 cm og høyde på 19,9 cm.