Biobact fra Nelson Garden er en flytende plantenæring godkjent for økologisk dyrking. Den fremstilles gjennom en biologisk prosess av restprodukter fra papirindustrien, og er dermed en naturlig del av kretsløpet.

Naturlig krutt gir plantefutt

God, næringsrik jord gir sunne og flotte planter. En ny type flytende næring gir deg mulighet til å dyrke økologisk med et vellykket resultat.

Ifølge en pressemelding fra Nelson Garden er Biobact en flytende, organisk plantenæring som er godkjent for økologisk dyrking. Den er enkel i bruk, du tilsetter bare næringen i vannet når plantene skal vannes og slipper å plundre med gjødselsekker.

Det spesielle med Biobact er at den tilfører ikke bare næring, men fungerer som jordforbedring – den gjør jorden mer frisk og levende. Årsaken ligger i den spesielle sammensetningen av humus og aktive mikroorganismer, som forvandler organisk materiale til næring som plantene kan ta opp.

Nytt liv til gammel jord
Selv gammel jord i potter og bed får nytt liv med Biobact. Du kan forbedre jorden ved å bruke næringen før du planter ut, deretter tilføre næring jevnt og trutt. Er jorden næringsrik fra før, bruker du Biobact gjennom vekstsesongen for optimalt resultat – frodige planter med flotte blomster og større avling.

En plante som får riktig stell med vann og næring, holder seg sunn og blir sjelden angrepet av skadedyr. Jo mer en plante trives, jo sjeldnere kommer skadedyrene. Plantenæringen skal gi plantene et godt grunnlag for å holde seg sunne og friske, slik at de får det de trenger av næring og mineraler. Men husk at dette er en næring i konsentrert form, så den skal alltid blandes med vann.

Til planter og tomater
Biobact fås i to varianter: en generell plantenæring og Biobact Tomat som er velegnet både til tomat, agurk og paprika. Med disse produktene kan du med glede starte hagesesongen, i trygg forvissning om at både grønnsaker og blomster får de beste vekstvilkår, enten du har kjøkkenhage eller dyrker i potter på balkongen.