Geilo-byggmester vant splitter ny bil

Under Optimeras store kjedesamling på Scandic Oslo Airport på Gardermoen sist helg fikk byggmester Lars Helge Bakken fra Geilo overrakt en Volkswagen Amarok med nyprisverdi på nærmere en halv millioner kroner.

Denne byggmesterbilen symboliserer Optimera sin satsing på rasjonelle kundeløsninger for proffkundene. Bakken vant bilen ved å knipse et bilde av den med mobiltelefon, heter det i en pressemelding fra Optimera.

Optimera har i 2012 reist land og strand rundt i byggmesterbilen – et arbeidsjern av en VW Amarok – for å vise byggmestere kundeløsninger som skal gjøre hverdagen deres enklere.

Optimera, som selger byggevarer gjennom Montér-kjeden og Optimera proffsentre, har som ambisjon å tilrettelegge for at håndverkere, byggmestere og entreprenører skal kunne konsentrere seg om sine kjerneaktiviteter tilknyttet byggevirksomhet. Optimera skal på sin side håndtere resten.

Dette inkluderer byggevarer og verktøy, men også bidrag til kompetansebygging og avtaler på drivstoff, forsikring, telefoni, reiser og juridiske tjenester. Byggmesterbilen er også brukt i tilknytning til kampanjer på kategoriene kjøkken og verktøy og festemidler.

– Så lang i maska har jeg aldri blitt før, forteller vinneren Lars Helge Bakken i Bakken Bygg AS på Geilo. For en drøy uke siden møtte markedssjef Fredrik Rydgren i Optimera personlig opp for å forberede Bakken på overrekkelsen.

– Rydgren hadde presentert at han ville komme innom for å snakke om Montér sine varer og tjenester. Han la ut, men etter en stund sprakk han opp i et smil og forklarte hvorfor han egentlig var der. Fortsatt har det ikke gått helt opp for meg, sier Bakken fornøyd.

Bakken bygg AS har fem egne og fem innleide medarbeidere, og er engasjert i hyttebygging, rehabilitering og skadeutbedring for forsikringsbransjen og er på hyppige besøk hos Montér Geilo.

Alle registrerte proffkunder har hatt mulighet til å vinne byggmesterbilen ved å knipse bilder av Amarok-en og sende inn med bildemelding/MMS. Det var full anledning til å knipse, sende inn og få et lodd i trekningen hver gang de så bilen. Bakken hadde imidlertid en stor porsjon flaks på sin side og vant bilen ved å sende inn ett enkelt bilde.

Til sammen deltok 1400 i konkurransen om byggmesterbilen som er en 2,0 liters TDI Highline med listepris 487 000 kroner. Bakken får bilen overlevert med vinterdekk, sommerdekk og spekket med ekstrautstyr.