Prisdryss for Montér og Optimera Proff

I helgen samlet Montér og Optimera Proff seg på konferansen Opptur 2013, og en rekke priser ble delt ut til verdige vinnere.

Konferansen ble avholdt på Scandic Oslo Airport på Gardermoen 19. – 21. januar, hvor målet var å kaste et blikk tilbake på 2012 og rette blikket mot 2013.

Her sto kultur, ledelse, kundeopplevelse og kompetanse i sentrum.

– Oppgaver og krav tilknyttet ledelse, kundebehandling og kompetanse er avgjørende for å lykkes i bransjen, sier kategori- og markedsdirektør Erik Tønnesen om fokus under konferansen.

Under festmiddagen på lørdag ble det delt ut hele seks priser:

• Best på egne merkevarer. Vinneren ble Optimeras proffsenter på Grorud. Montér Etne og Montér Stavanger var også nominert.

• Årets leverandør ble Stanley Black & Decker Norway, blant annet for godt samarbeid på sortiment, opplæring og kampanjer.

• Årets frittstående forhandler ble Montér Bjugn som rykket opp til topposisjonen blant Montér-forhandlerne for sin gode omsetningsutvikling, samarbeidsholdning og fokus på egne merkevarer.

• Årets Montér-byggevarehus ble Montér Jessheim basert på en rekke kriterier inkludert omsetningsutvikling og fokus på byggekonto og egne merkevarer. Montér Hamar og Montér Stavanger var også nominert til førsteprisen.

• Årets Proffsenter ble vunnet av Optimera Proff Sandnes i hard konkurranse med Optimera Proff Grorud og Optimera Proff Ålesund. Det bygges mye i Rogaland, og det ble fremhevet under prisutdelingen at Optimera Proff Sandnes har lyktes godt med å betjene dette markedet.

• Årets Hederspris ble tildelt regiondirektør for Hallingdal, Svein Valen. Valen har jobbet i selskapet i 29 år. Han kjenner markedet godt, tar veloverveide beslutninger og leverer alltid som forventet. Slikt kvalifiserer til hederspris.