Tiårets største heiskontrakt til KONE

Oslo Lufthavn har valgt Kone til å løfte Europas mest effektive flyplass. Kontrakten består av 45 heiser, 2 ombygninger og opsjon på 8 heiser, til Terminal 2.

Installasjonen vil foregå fra tidlig 2014 og være ferdigstilt i 2017.

Oslo lufthavn er Europas mest effektive flyplass. Det krever sitt av passasjerlogistikken å være den flyplassen i verden med flest reisende per kvadratmeter. Med utbyggingen vil det være totalt 140 heiser på OSL. Da kan ikke heisen stå.

- Vi er stolte av denne kontraktstildelingen, og den bekrefter KONE som en kvalitetsleverandør av heiser, sier Knut Hovind, administrerende direktør i KONE AS. -Vi har tilbudt det ypperste av våre tekniske konsepter med spesiell fokus på design, plassbesparelse og energieffektivitet, sier Hovind, som også understreker at alle heiser vil bli levert som maskinromløse løsninger.

Med denne kontrakten utvider KONE AS sin relasjon til Oslo Lufthavn. -Vi har i de tre siste år vært valgt som leverandør av service på eksisterende heiser og rulletrapper, og med det bevist vårt nivå for kompetanse og service, avslutter Knut Hovind.