Risa feirer 30-års samarbeid med ny kontrakt

Risa-konsernet har signert ny kontrakt med Norslep. Kontrakten varer ut 2015 og innbefatter påbygg og leveranser av slephengere og semitraller.

- Risa-konsernet har vært kunde hos Norslep siden bedriften ble etablert av Per Åge Spartveit i 1983. Sammen ser vi en spennende fremtid, det gode samarbeidet innebærer at Risa-konsernet er med på testing og utvikling av nye produkter, sier Bjørn Risa, konsernsjef i Risa-konsernet.

Første Norslep-leveranse i den nye kontrakten til Risa-konsernet er på elleve enheter. Norsleps produkter er toneangivende innen teknologisk utvikling, og bedriften er ofte først ute med bransjenyheter.

- Vi setter stor pris på samarbeidet med Risa-konsernet. Bjarne Risa gjorde forretninger med min far, Per Åge Spartveit, og nå fortsetter det gode forholdet i neste generasjon. I 2013 har vi samarbeidet i tretti år, noe vi er svært stolte over og glade for. I løpet av de årene har vi utviklet mange gode produkter sammen, sier Tom Erik Spartveit, daglig leder i Norslep.

Ifølge Spartveit er det store fordeler med en langsiktig kunde som Risa-konsernet. Rammeavtalen muliggjør forutsigbar produksjon, langsiktig planlegging og spennende produktutvikling.