Selvaag åpner det første Choice-hotellet i Vilnius

Tirsdag åpner Comfort Hotel Vilnius som er en av Selvaag Eiendoms siste storsatsninger i Baltikum og skal drives av Choice Nordic Hotels under deres «Comfort»-brand.

Selvaag Eiendom utvikler eiendom i Vilnius gjennom Selvaag Eastern European Development (SEED).

- Comfort Hotel Vilnius er en spennende eiendomssatsning for Selvaag og vi tror det vil bli en kjempesuksess for investorene så vel som Choice. Vi har lenge vært til stede i det baltiske markedet og tror på en betydelig vekst i hotellnæringen i Litauen, sier Per Bomann-Larsen, styreformann i SEED og administrerende direktør i Selvaag Eiendom.

Den litauiske entreprenøren Molesta er totalentreprenør og byggetiden har vært rundt 18 måneder.

- Med gode lokale samarbeidspartnere har vi klart å holde investeringsnivået per rom relativt lavt og med Choice som partner og manager er vi sikre på at dette blir en suksess for alle parter, sier Bomann-Larsen.

Selvaag utvikler og bygger også et større leilighetskompleks på 320 leiligheter på nabotomten. Første fase som omfatter 110 leiligheter ferdigstilles ved årsskiftet. Dette er en del av Selvaag Eiendoms satsning på byutvikling og eiendom i Baltikum.

Hotellet ligger i sentrum av Vilnius i kort avstand til Vilnius vakre, gamle bydel. Comfort Hotel Vilnius består av 200 rom, treningsstudio, restaurant, konferanseavdeling og underjordisk parkeringsplass samt at det blir byens mest moderne hotell.

Inspirasjonen kommer fra Comfort Hotel Union Brygge i Drammen, kjent for sin uformelle, trendy og personlig atmosfære. Comfort Hotel Vilnius tilbyr PC og iPod-dock og gode fasiliteter for forretningsreisende, så vel som turister på helgetur til Litauens middelalderby.