Cowi overtar Optimal Geoteknikk

COWI skal videreutvikle sitt faglige miljø innen geoteknikk; et godt utgangspunkt er overtakelsen av Optimal Geoteknikk AS pr 1. desember 2011.

Med på kjøpet fulgte eier Guro Brendbekken, som blir faglig leder av COWIs geotekniske virksomhet i Norge og ansvarlig for å viderebygge et sterkt faglig miljø innen Geoteknikk.

- Jeg er svært fornøyd med å bli en del av COWI, jeg føler at her stemmer alt; fra kultur og identitet til stor tverrfaglighet og internasjonal virksomhet. Måten prosjektene drives på via sammensatte team fra egen organisasjon, blir en ny opplevelse for meg som kommer fra et lite foretak. Jeg ser veldig fram til å bli en del av et fellesskap og bygge kompetanse sammen. At jeg har et spesielt ansvar for å bygge et slagkraftig geoteknisk miljø, er kjempespennende.

- Dette medfører at COWIs geotekniske virksomhet i Norge blir vesentlig styrket i tiden framover. Vi er svært fornøyd med å ha fått en kapasitet som Guro til å lede denne utviklingen, sier Terje Bygland Nikolaisen, administrerende direktør i COWI Norge.