Weber lanserer iPhone-app

Byggevareleverandøren Weber lanserer en egen iPhone-app under Bygg Reis Deg. Norge er ett av to land i Weber-systemet som kan tilby mobilapplikasjonen til sine kunder.

– Applikasjonen inneholder mye informasjon, og fungerer som en komprimert nettside med en del tilleggsfunksjoner . Her kan du finne alt fra produktinformasjon og råd, til forhandlere og opplæringsvirksomhet. App’en, som er skreddersydd for iPhone, er utviklet for å passe både proff- og forbrukermarkedet,sier kommunikasjonssjef Morten Müller i Weber Norge.

Weber i Norge er bare det andre landet i hele Weber-konsernet som tar i bruk det nye verktøyet.

– App’en er i utgangspunktet tysk, og det var 20 land som gjerne ville være før oss i køen. Men Norge er ett av de landene med bredest dekning av iPhone og iPad, og det var et argument vi kjørte hardt på for å være tidlig ute med dette tilbudet, sier Müller og legger til at applikasjonen har flere funksjoner som er særnorske.

– Vi har blant annet en kalkulasjonsfunksjon og en fargekonsulent der man kan leke seg med ulike husfarger og fargekombinasjoner. Dette blir både et verkøty og litt leketøy, slik det er med de fleste applikasjoner, sier Müller.

Weber benytter også Bygg Reis Deg til å presentere både godt etablerte produkter og flere spennende nyheter, blant annet den kombinerte peis og pipe-serien Odin. Serien er utviklet i samarbeid mellom Leca og Nordpeis.

– Odin er utviklet på bakgrunn av de nye tekniske forskriftene, og en av de store fordelene er at Leca Venti-pipen er integrert i peisen, slik at pipen kommer mye lengre inn i rommet og tar mye mindre plass. Du kan velge mellom fem ulike fronter i glass, stål og betong, sier salgssjef for Weber region vest, Truls V. Vallentinsen.