Tidenes Bygg Reis Deg

Bygg Reis Deg som arrangeres på Lillestrøm 19. – 23. oktober i år, blir den største og mest omfattende utstilling noensinne. I tillegg arrangeres en rekke konferanser. Nå er mer enn 95 % av utstillingsarealet solgt – dvs 15 250 kvadratmeter av Varemessens haller og område er belagt. Det haster nå med å melde seg på.

Det knytter seg meget stor interesse til aktiviteten i forbindelse med anlegg og infrastruktur. Dette er en ny satsing for Bygg Reis Deg. I denne forbindelse har arrangørene et tett og nært samarbeid med Statens vegvesen og Byggeindustrien.

Mange av de største og toneangivende entreprenørene har meldt seg på – og det samme har rådgivende ingeniørbedrifter gjort. I tillegg er det en hel rekke leverandører til anlegg og infrastruktur blant deltagerne. Det legges opp til en rekke fagkonferanser om nettopp dette temaet. Det blir også et stort og rikt konferanseprogram mot bygg og boligsegmentet ellers.

Ellers finner vi alt det som vi tradisjonelt forbinder med Bygg Reis Deg. Det er bare så mye mer enn før av alt.

Byggeindustrien har fått oppdraget med å lage messemagasinet for årets Bygg Reis Deg. Arbeidet med dette magasinet er godt i gang. Dersom noen har nyheter som man vil presentere på messen, er det viktig å ta kontakt med vår redaksjon. Vår salgsavdeling står for annonsesalget til messemagasinet.

Til tross for at det har vært en del mørke skyer på den internasjonale finanshimmelen i den siste tiden, er det lite som tyder på at dette vil få noen dramatisk effekt på virksomheten i bygg og anlegg i Norge. Snarere tvert i mot. Den fremste garantien for å opprettholde sysselsettingen her i landet er å holde hjulene i gang i byggenæringen. Det er nok av oppgaver å ta fatt på. Vi trenger langt flere nye boliger for at ikke bruktboligprisene skal rase i været. Nå ser vi også at etterspørselen etter nye offentlige bygg og private næringsbygg igjen øker. I tillegg må mye gjøres på eksisterende bygg og boliger – ikke minst i forhold til energiøkonomisering. Vi ser også at stadig flere investerer i hager og utomhusanlegg.

Når det gjelder infrastruktur, vet alle at oppgavene er enorme. Etterslepet bare vokser. Klimaendringene er tydelige – og det haster med å gjøre noe både med veier, jernbane, flyplasser, vann og avløp, kraftlinjer og ellers alt som omfatter infrastruktur.

Byggenæringen er en bærebjelke i norsk næringsliv. Det vil Bygg Reis Deg dokumentere på bred front.

Nå er det viktig at alle seriøse aktører kjenner sin besøkelsestid. Bygg Reis Deg er et meget viktig utstillingsvindu for norsk byggenæring. Denne gang satses det betydelige ressurser for at spesielt profftilbudet skal bli best mulig. Dette er først og fremst et arrangement for dem som jobber i byggenæringen. Men selvsagt vil det være utrolig mye å se og oppleve for alle. Vi er alle kunder som etterspør varer og tjenester fra aktørene i byggenæringen. I år blir det satt en rekke salgsrekorder.

Sett av datoene for Bygg Reis Deg i kalenderen. Vi tror at de aktørene som har meldt seg på til årets Bygg Reis deg-utstilling vil få mye igjen. Og for etternølerne – det er fortsatt tid igjen til å melde seg på.

Les mer om Bygg Reis Deg her:

http://www.byggreisdeg.no/