Økt satsning på Glasopor skumglass

Tore Bye (39) er ansatt i en nyopprettet stilling som salgssjef i Norsk Glassgjenvinning med ansvar for Glasopor skumglass.

Bye har bred og variert erfaring innen bygg- og anleggsbransjen, og har de siste 17 årene jobbet med forskjellige former for isolasjonsmateriale og lettfyllinger rettet mot bygg- og anleggssektoren.

Bye startet i sin nye jobb 1. juli, og er meget tydelig på hvorfor han valgte å jobbe med Glasopor skumglass.

– Jeg har sett løsninger med Glasopor skumglass i flere og flere prosjekter de siste årene, og erfarte etter hvert at dette er et veldig spennende produkt med et stort potensiale. Kvaliteten og bruksmulighetene til Glasopor skumglass er i seg selv interessante, men miljøaspektet og det faktum at Glasopor er et konkurransedyktig produkt som er laget av resirkulert glassemballasje fra mat- og drikkevarer betyr også litt ekstra for meg, forklarer Bye.

Suksesshistorie
Administrerende direktør i Norsk Glassgjenvinning, Kjell Håkon Helgesen, er meget fornøyd med å få Tore Bye med på laget.

– Glasopor skumglass har frem til nå vært en suksesshistorie, og vi er glade for å øke vår kapasitet og tilgjengelighet ute i markedet gjennom ansettelsen av Tore.

I følge Helgesen blir de viktigste oppgavene for den nyansatte salgssjefen å bidra til å øke kunnskapen og kompetansen om Glasopor skumglass hos alle aktørene i bygg- og anleggsbransjen.

– Det er fortsatt noen aktører som ikke har så mye erfaring med bruk av Glasopor skumglass, og det er klart at vi skal bruke mye tid og ressurser på å skape trygghet om Glasopor hos disse fremover, forklarer Helgesen.

Tore Bye gleder seg til å kunne bidra til at Glasopor skumglass fortsetter oppturen.

– Dette blir en spennende høst, hvor jeg skal være mye ute på veien. Jeg gleder meg til å se igjen mange gamle kjente venner og kollegaer ute på prosjekter i månedene som kommer, avslutter Bye.