HR Prosjekt overtar Oleivsgard

HR Prosjekt AS har fra 1.3.2011 overtatt virksomheten til Oleivsgard Byggconsult AS.

Både HR Prosjekt AS og Oleivsgard Byggconsult AS har sin kjernekompetanse innenfor prosjekt- og byggeledelse.

Oleivsgard Byggconsult AS er opprinnelig etablert i Hallingdal fra tidlig på 1980 tallet. De har hatt sitt kjerneområde i Øvre Hallingdal. Firmaet har i denne perioden vært engasjert i en rekke store utbygginger i området. Det kan nevnes Geilo Kulturkyrkje, Dr Holms hotell utbygginger, Hol Ungdomsskole, Hovedbibliotek Hol kommune.

HR Prosjekt AS er etablert i 2005, og har sine virksomhet over hele Østlandet. Fra tidligere er HR Prosjekt AS etablert med kontor i Nesbyen og Geilo i Hallingdal. Hovedkontoret ligger på Fornebu. Firmaet har i dag vel 40 medarbeidere, og er engasjert i mange bygge og anleggsprosjekter innenfor Prosjektledelse og byggeledelse. Firmaet er i stor vekst og har i dag over 100 mill i ordrereserve.

Lokalene på Geilo blir slått sammen til et kontor fra 1.3.2011 i Geilo Sentrum.

Medarbeidere i Oleivsgard Byggconsult AS blir ansatt i HR Prosjekt AS. Pågående prosjekter i Oleivsgard Byggconsult AS blir fra 1.3.2011 videreført av HR Prosjekt AS.

Bakgrunn for overtakelsen er å styrke kompetansemiljø og kapasitet innenfor prosjektstyring. Gjennom dette vil vi tilby oppdragsgivere i Hallingdal sikker prosjektgjennomføring av alle typer byggeprosjekter.